TEDEN RESTAVRACIJ TUDI V DOLENJSKIH TOPLICAH :)

Tradicija, ekologija in pomlad

Pozdrav iz kuhinje: strjenka iz potočnih rakov

Hladni duet iz kopuna na regratu in črna redkev

Zorjeno meso mangalice s timijanom v omaki na ajdovem blinu,
pire zelenih belušev, zelenjava z oljčnim oljem

Jagodno čokoladna rezina z bezgovim parfejem

 

Veganski/brezglutenski meni

Pozdrav iz kuhinje: fižolova pašteta z bučnim oljem

Sladki regrat z črno in rdečo redkvijo na peteršiljevem pireju

Jasmin z zelenimi beluši in črnimi tartufi

Sotirane jagode z mandlji v čokoladno presnem ovoju

Vinska spremljava

Vina Keltis, Marijan Kelhar, Bizeljsko

Ponudba z doplačilom

Jasmin z zelenimi beluši in črnimi tartufi ter kozjim sirom 8 €

Lokalni ponudniki

Moka in žita: Eko kmetija Mežič, Leskovec pri Krškem